Bistiaux: 'Er komt nog versterking'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bistiaux: 'Er komt nog versterking'
Foto: © SC

Antwerp won zaterdagavond de bekerwedstrijd tegen Lierse met 1-4 en vooral de manier waarop deed het Antwerp-bestuur veel plezier. Voor de wedstrijd zat de schrik er goed in bij iedereen door het missen van maar liefst zeven basisspelers. Iedereen vroeg achter versterking maar buiten de twee spelers van Manchester kwam er niemand meer bij.

Velen stelde zich vragen over het aanvalsduo Olguin - Lukanovic. Beide heren kwamen dit seizoen nog maar enkele keren aan de aftrap en moesten het meestal stellen met een invalbeurt of zelfs bij de reserven. Toch deden beide aanvallers het uitstekend tegen Lierse en pikten ze hun doelpuntje mee. "Ik wist dat Lukanovic en ik iets konden, maar nu was het de ideale moment om ons te tonen. Dat hebben we ook zeker gedaan", aldus de Argentijn Olguin.

Toch blijft men bij Antwerp op zoek naar versterkingen. Of deze van Manchester komen valt af te wachten. "Met drie spitsen voor de titel gaan is te weinig. We moeten rekening houden met blessures of schorsingen. We zijn nog op zoek naar een aanvaller en misschien nog een verdediger. We speuren zelf naar spelers, dus het is helemaal niet zeker of ze van Manchester zullen komen", aldus Bistiaux. [VI]        

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties