Beckenbauer: 'Ballack's keuze voor Chelsea was fout'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beckenbauer: 'Ballack's keuze voor Chelsea was fout'
Foto: © SC

Franz Beckenbauer zit niet verlegen om een straffe uitspraak. Tegenover de Britse website Skysports liet de Bayern-voorzitter weten dat de keuze van Michael Ballack voor Chelsea een foute keuze was. Volgens der Kaiser had de Duitse international moeten kiezen voor Manchester United.

Bayern München nam vorige zomer afscheid van de veelzijdige middenvelder. Ballack koos er voor om te tekenen bij de Engelse landskampioen Chelsea al had hij ook voor Manchester United kunnen tekenen want ook zij toonden zeer concrete interesse. Bij Chelsea is Ballack wellicht één van de beste, zoniet de best verdienende speler ter wereld. Hij zou in de Engelse hoofdstad wekelijks zo'n 200.000 euro opstrijken. Ongetwijfeld zullen veel supporters van de Engelse club er wel bij vertellen dat ze van hem nog geen waar voor zijn geld hebben gezien. De slechte prestaties van de Duitse international bij The Blues zijn dan ook niet in het thuisland onopgemerkt gebleven.

"Ik kan het niet aanzien om Ballack te zien spelen bij Chelsea. Zoals jullie ook wel merken, gaat het spel meestal aan hem voorbij. Frank Lampard is sterker en neemt gewoon zijn positie in. Hij had veel beter getekend bij Manchester United", aldus Beckenbauer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties