Zambrotta ziet terugkeer Juve zitten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zambrotta ziet terugkeer Juve zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse international Gianluca Zambrotta zou een terugkeer naar Juventus wel zien zitten. Hij was één van de toppers die de club afgelopen zomer verliet nadat bekend werd dat de club moest degraderen naar de Serie B als gevolg van het grote fraudeschandaal. Momenteel speelt Zambrotta bij de Spaanse landskampioen FC Barcelona maar hij liet verstaan dat hij altijd open staat voor een terugkeer naar Turijn.

"Ik zal Juventus altijd in mijn hart houden. Ik heb satelliet TV laten installeren zodat ik vanuit Barcelona alle wedstrijden van hen kan zien. Het was voor mij een heel vreemd gezicht om al mijn voormalige ploegmaats in de Serie B te zien voetballen", aldus Zambrotta tegen Football Italia.

In de Spaanse pers werd onlangs al gespeculeerd over een terugkeer van Zambrotta naar het oude nest, tenminste als Juventus er in slaagt om te promoveren naar de Serie A. "Tot nu toe is de telefoon nog niet gegaan, maar het kan raar lopen in voetbal. Mijn ervaring in Spanje is niet helemaal positief, maar daar zal mijn zes weken durende blessure wel mee te maken hebben gehad", aldus Zambrotta.

De Italiaan zal sowieso tot het einde van dit seizoen bij FC Barcelona blijven. "Ik wil nu zoveel mogelijk winnen met Barcelona. En daarna zullen we wel zien. Zeg nooit 'nooit'", besluit de wereldkampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties