Einde aan transfersoap rond Braafheid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Einde aan transfersoap rond Braafheid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan de transfersoap rond Edson Braafheid is dan nu toch eindelijk een einde gekomen. De 23-jarige linksback trekt per direct naar FC Twente.
 
Afgelopen weekend had FC Twente al bekendgemaakt dat het Braafheid zo overnemen. De club was met de talentvolle speler een contract voor drie seizoenen overeengekomen en die verbintenis zou ingaan vanaf komende zomer. Braafheid bleef echter ontkennen tegen FC Utrecht dat hij met de Tukkers al een akkoord bereikt had.
 
De situatie rond Braafheid werd wat later nog onduidelijker toen bleek dat de Engelse clubs Manchester City en Newcastle United aan zijn mouw begonnen te trekken. Beide teams uit het Premiership wilden hem nog deze maand inlijven.
 
Uiteindelijk ligt de toekomst van Braafheid nu toch in Twente. De verdediger zal nu al overstappen naar het Arkestadion in plaats van komende zomer zoals eerder mondeling was overeengekomen. Utrecht zal wel nog een afkoopsom ontvangen voor Braafheid die overigens een speler is uit de jeugdopleiding van de club uit de domstad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties