Excelsior-talent is nu van Feyenoord

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Excelsior-talent is nu van Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 19-jarige Luigi Bruins speelt vanaf volgend seizoen voor Feyenoord Rotterdam. Het Excelsior-talent tekent eerstdaags een vierjarige verbintenis bij de vaandeldrager van het Rotterdamse voetbal.

Het enige wat de transfer nog kan tegenhouden, zijn de medische testen. Peter Bosz, de technisch directeur van Feyenoord, toonde zich erg tevreden toen bleek dat Bruins voor Feyenoord koos. "We zijn heel blij dat we deze Rotterdamse jongen kunnen vastleggen. Luigi is een zeer getalenteerde jongen met specifieke kwaliteiten. We zijn erg blij dat hij voor ons gekozen heeft", aldus Bosz.

Bruins, een middenvelder, had vele aanbiedingen uit binnen -en buitenland, maar hij heeft zijn gevoel laten spreken. "Ik heb er lang over nagedacht. Ik ben heel blij met mijn keuze voor Feyenoord. Ik ben een echte Rotterdammer en ik ben trots dat ik straks voor deze club en in De Kuip mag gaan spelen. Vroeger keek ik daar al naar uit en nu gaat het echt gebeuren. Voordeel is dat ik mijn eigen omgeving kan blijven. In alle opzichten is Feyenoord de beste keuze voor mij", aldus de jonge snaak.

Simon Kelder, de algemeen directeur van Excelsior Rotterdam, is blij dat Bruins voor Feyenoord koos en dat het samenwerkingsverband tussen beide clubs zijn nut opnieuw bewijst. Bruins speelde dit seizoen al twintig partijen voor Excelsior en daarin kon hij vijf keer scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties