Leekens denkt niet aan Club Brugge

Rita De Meyer
| 0 reacties
Leekens denkt niet aan Club Brugge
Foto: © SC

In Brugge wordt druk gespeculeerd over de toekomst. Na het vertrek van Marc Degryse wordt de functie van technisch directeur in vraag gesteld. Enkele bestuursleden zouden graag een trainer-manager naar Engels model installeren. Vooral de naam van Gent-trainer Georges Leekens valt. Maar dat plannetje lijkt niet door te gaan.

"Het is altijd leuk als ze je naam noemen", vertelt Leekens in Het Laatste Nieuws. "Maar ik ben te druk bezig met AA Gent om me daar mee bezig te houden. Ik spreek met Ivan De Witte over een contractverlenging, het is de bedoeling dat ik voor langere tijd bij Gent blijf."

Voorzitter De Witte ziet Leekens ook niet vertrekken: "Ik kan me moeilijk voorstellen dat Brugge onze coach zou weghalen. In de eerste plaats heeft Michel D'Hooghe mij nadat Club Sollied wegplukte in een persoonlijk gesprek gegarandeerd dat ze nooit nog een coach van ons zouden afpakken. In de tweede plaats willen zowel Leekens als AA Gent overgaan tot een langdurige verbintenis. Die twee dingen samen zeggen mij: dit wordt een 'no go'."        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties