De Smet niet tevreden met rol op rechts

Kristof Blomme
| 0 reacties
De Smet niet tevreden met rol op rechts
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Zaterdag speelden Cercle Brugge en Charleroi 0-0 gelijk. Stijn De Smet moest in die partij op rechts opdraven. Daar was de jeugdinternational niet mee opgezet. 

Cercle en Charleroi speelden zaterdag scoreloos gelijk, ondanks het feit dat de bezoekers twee keer het doelhout troffen. Bij Cercle speelde jeugdinternational Stijn De Smet niet de meest gelukkige partij. De jonge speler is pas terug na een enkelblessure die hij opliep in de partij bij Anderlecht. Hierdoor mist hij nog wat wedstrijdritme. Bovendien moest hij op rechts opdraven, terwijl zijn beste positie centraal is. 

"Ik mis ritme en scherpte en speel niet graag op de rechterflank. Op een gegeven moment moest ik meer achter die linksachter lopen dan me lief was. Dan is het moeilijk om je ook aanvallend nog te laten gelden op een positie die niet de jouwe is." Tijdens de winterstop kon het talent op stage gaan naar Blackburn. Dat moest hij echter aan zich voorbij laten gaan wegens die vervelende enkelblessure. "Ik denk niet dat er nog tijd zal overblijven om te gaan. Een transfer is echter niet mijn grootste zorg. Ik lig nog onder contract tot 2009. Ik heb wel altijd gezegd dat ik nog maximum één jaar bij Cercle blijf, dan is het tijd voor iets anders. Voorlopig concentreer ik me gewoon op Cercle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties