Roemeense tester kan aan de slag bij Utrecht

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roemeense tester kan aan de slag bij Utrecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Utrecht heeft naar alle waarschijnlijkheid met de Roemeen Lucian Sanmartean nog een aanwinst beet. Naar alle waarschijnlijkheid, want ook AZ Alkmaar kan nog roet in het eten gooien. Om dat te vermijden wordt hij waarschijnlijk direct vastgelegd.

Foeke Booy, de trainer van de Nederlandse club, is vol lof over de Roemeen in Voetbal International. "Hij is lichtvoetig, kan een man voor de goal zetten en zélf scoren. In een oefenduel van afgelopen dinsdag kon de Roemeen imponeren en bevestigde hij alle goede verhalen die over hem de ronde deden.

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf komt de technische staf van de club nu in spoedberaad bijeen om zich te beraden over Sanmartean. FC Utrecht moet snel handelen want deze week heeft de Roemeen nog een stage gepland staan bij AZ Alkmaar.

Sanmartean zit momenteel zonder club waardoor hij zich nog kan aansluiten ondanks het sluiten van de transfermarkt. Zijn vorige club was de Griekse topper Panathinaikos Athene waar hij in onderling overleg zijn contract verbroken zag. In Roemenië speelde hij voor Gloria Bistrita.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties