Weer wordt er gevochten in China

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Weer wordt er gevochten in China
Foto: © SC

De voetbalwereld in China is alweer geconfronteerd met vechtpartijen tussen spelers. Gisterenavond ontaardde een oefenduel in een massaal vechtincident. Het betreffende duel was een ontmoeting tussen Chongqing Qiche en Dalian Shide. Beide clubs speelden tegen elkaar om het nieuwe Chinese voetbalseizoen voor te bereiden, maar de duels waren op het scherp van de snee.

Kort voor de rust ontspoorde de wedstrijd volledig. Zoran Jankovic, speler bij Dalian Shide, werd van achteren onderuit getrapt en hij kon zich niet bedwingen meteen te reageren. Het duel werd na dit incident weer hervat, maar tien minuten na de rust was het helemaal over. De scheidsrechter moest de partij afbreken omdat er over het hele veld gevochten werd. De Chinese voetbalbond zal de zaak alvast onderzoeken.

Vorige week was er ook al een incident met de Chinese Olympische ploeg die een stage afwerkte in Engeland. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Queens Park Rangers gingen de spelers ook al met elkaar op de vuist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties