Eddy Snelders: 'Kristof heeft een klein hartje'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Eddy Snelders: 'Kristof heeft een klein hartje'
Foto: © SC

Kristof Snelders ontroerde afgelopen zaterdag vriend en vijand. De aanvaller van Lierse bracht zijn team met twee doelpunten op gelijke hoogte tegen Standard, maar zag het punt in de laatste seconden toch nog wegsmelten. Snelders was daarvan zo aangedaan dat hij het veld huilend verliet. Dat verbaast Eddy Snelders, vader van Kristof, absoluut niet.

"Onze Kristof wil zo graag in eerste klasse blijven", vertelt Eddy Snelders in Het Laatste Nieuws. "Hij is zo graag bij Lierse. En dan is het altijd nét niet, verdomme toch. Hij scoort tegen Cercle Brugge, verliezen ze nog met 2-1. Hij maakt de openingsgoal tegen Brussels, verliezen ze opnieuw met 2-1. Ik zat zaterdag op de tribune en was héél fier op mijn zoon. Hij zorgt met twee gewèldige doelpunten voor een stunt op Standard, maar dan verliezen ze alsnog met 3-2. Tjonge toch, logisch dat de frustraties er dan na een match uitrollen."

"Wij zijn een familie die graag onze emoties tonen, mijn vrouw en kinderen al wat meer dan ikzelf. Kristof is een héél gevoelige jongen. Naar de buitenwereld heeft hij het nooit getoond, maar in de tijd dat ze hem bij Beerschot weghoonden, ging dat ook gepaard met de nodige tranen. Begrijpelijk. Ik weet niet hoe de mensen nu zullen reageren op die tranen. Ik vrees dat de tegenstanders, vooral die bij Beerschot, hem nu een 'bleiter' zullen noemen. Maar mij niet gelaten, onze Kristof is tenminste zichzelf gebleven. Dat kan je hem absoluut niet verwijten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties