Amerikanen trekken aan Fowler

Yves Dekoning
| 0 reacties
Amerikanen trekken aan Fowler
Foto: © SC

New England Revolution trekt aan de mouw van Robbie Fowler. De 31-jarige aanvaller is deze zomer einde contract bij Liverpool, en kan bij de Amerikaanse club dollars gaan scheppen. Coach Steve Nicol was ooit nog ploegmaat van Fowler bij de Reds en kent zijn kwaliteiten dus uitstekend.

Nicol deelde mee dat hij gesproken had met Fowler, maar dat alles nog open lag. De ervaren goalgetter hoopt nog steeds op een contractverlenging op Anfield. De kans is echter groot dat Rafael Benitez hem niet meer wenst te gebruiken.

New England Revolution is één van de meest constante ploegen in de Amerikaanse Major League Soccer. Sterspeler Clint Dempsey verlaat de club voor Fulham, waardoor er geld vrijkomt voor een inkomende topper. Volgens Nicol zou Fowler een grote impact kunnen hebben in de VS.

Ondertussen ontkent George Scott, manager van Fowler, dat zijn cliënt naar Amerika zal trekken. Volgens hem zijn er geen gesprekken geweest en kunnen de Amerikanen Fowler niet betalen. Hij ziet Qatar of Dubai eerder als een optie.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties