'Milan informeerde naar Cannavaro'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Milan informeerde naar Cannavaro'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Spaanse sportkrant As zou de Italiaanse topploeg AC Milan verdediger Fabio Cannavaro gepolst hebben om op het einde van het seizoen naar zijn vaderland terug te keren en voor de rossoneri te spelen. De Gouden Bal van vorig jaar presteert naar zijn kunnen ondermaats bij 'De Koninklijke' en komt onder steeds meer druk te staan in Spanje.

"Ik weet dat mijn prestaties hier tegenvallen. Of ik ook daadwerkelijk zal vertrekken zal vooral afhangen van het oordeel dat Real Madrid over mij velt. Het is belangrijk om straks in juni de situatie te analyseren, maar nu nog niet", aldus de Italiaanse international.

Vorig seizoen voetbalde Cannavaro nog voor Juventus Turijn, maar hij verkaste naar Real Madrid omdat Juventus moest degraderen naar de Serie B als gevolg van het Calciopoli-schandaal. Door naar Real te trekken, kon Cannavaro op het allerhoogste niveau blijven spelen. Volgens As zou een mogelijke verhuis van Cannavaro naar AC Milan al ter sprake zijn gekomen bij de onderhandelingen over de transfer van de Braziliaanse aanvaller Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties