Anderlecht en Standard laten geen steken vallen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Anderlecht en Standard laten geen steken vallen
Foto: © SC

Het geluk lacht Anderlecht toe dit seizoen. Paars-wit ging tegen Charleroi opnieuw in de slotminuut met de overwinning aan de haal. Standard won met 0-2 bij Cercle, opnieuw dankzij Lukunku. AA Gent duwde Lierse nog wat verder door de Pallieters met 4-0 te kloppen. 

Anderlecht won met 3-2 van Charleroi. Hassan bracht paars-wit twee keer op voorsprong, maar Camus en Jovial maakten telkens gelijk. In de slotminuut was het opnieuw Hassan, die met zijn derde van de avond voor de toch wel verdiende overwinning zorgde. 

Standard won bij Cercle met 0-2. De Rouches hadden het niet gemakkelijk, maar ze konden weer rekenen op invaller Lukunku. Hij zorgde met zijn derde en vierde doelpunt in twee partijen voor drie belangrijke punten. In het Ottenstadion won Gent gemakkelijk van Lierse, 4-0 werd het. Pavlovic nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, Olufade de laatste twee. 

Onderin het klassement won Bergen een belangrijke partij van Lokeren. Dahmane zorgde voor de enige goal vlak voor de pauze. Sint-Truiden en Moeskroen speelden gelijk. Van Houdt bracht STVV op voorsprong, maar Toyes zorgde nog voor de rust voor de gelijkmaker. 

Westerlo, tenslotte, kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Brussels. Dekelver kopte de thuisploeg op voorsprong. Een kwartier voor tijd tekende Bruno voor de gelijkmaker.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties