Wedstrijdverslagen 3 prov A-OVL van 04/03/2007

Wedstrijdverslagen 3 prov A-OVL  van 04/03/2007

SLV.Zelzate - Poesele.

De koploper in de reeks zit op titelkoers Poesele was op bezoek. Maar voetbalde in de eerste 45' goed mee, al kwamen ze op achterstand in de 23' een doelpunt van Boudry. Op een twwede tegen doelpunt van Danneels werd De Waele uitgesloten. Nog net voor rust kon Danneels vanop de stip de ruststand vastleggen 3-0. Met 10 tegen 11 konden de bezoekers geen vuist maken. Als Boudry in de 60' een vierde treffer tegen de netten duwde. De bezoekers konden dan nog de eer redden met een tegendoelpunt via Maesschalck 4-1 in de 69'. Janssens versierde dan nog een vijfde treffer voor de thuisploeg, eindstand 5-1.

Zeveren - FC.Zelzate.

Zeveren doet een goede zaak om in de running te blijven voor de titel. Na het verlies van Bassevelde staan ze nu op gelijke hoogte. Het was wel een evenwichtige wedstrijd, waar de thuisploeg doelgerichter was. Al kwam FC.Zelzate eerst op voorsprong een doelpunt van Gonzalez tevens de ruststand. Na rust stelde Zeveren orde op zaken met twee doelpunten, één vanop de stip en tevens nogeens door Vanderbeken (58' en 62'). Net voor het eindsignaal werd er nog een own-goal gemaakt door Acke, eindstand 3-1.

Hansbeke - Watervliet.

Aan het spelbeeld van de thuisploeg lag het niet, want ze liepen voor de rust verdiend uit met een doelpunt van Almeye 1-0 (28'). Na de pauze kreeg Hansbeke het knap lastig met Watervliet want na de 2-0 terug van Almeye(strafschop), werd al snel de aansluitingstreffer gescoord door Ryckaert in de 58' (2-1). Beide ploegen kregen kansen bij de vleet, De Jaegher nam voor Hansbeke terug afstand van de tegenstander maar met een strafschop voor Watervliet kwamen ze terug in de running 3-2 in de 62' door Stuart. Naar het einde toe was het kat en muis spel want beide ploegen scoorde nog eens, eerst Standaert in de 73' (4-2), en in de 84' zette Ruebens de eindstand op het bord het werd 4-3.

Zaffelare - Vinkt.

Een zeer rommelige wedstrijd op Zaffelare waar ze tevreden waren met de puntendeling. Het was Vinkt die eerst op voorsprong kwam in de 44' via Careel. Bekaert kon nog een gelijkspel uit de brand slepen om in de 70' de eindstand vast te leggen 1-1.

Bassevelde - Belzele/Evergem.

De thuisploeg voelde zich bekocht na afloop van de wedstrijd. Al kwamen de bezoekers op voorsprong in de 11' via Koudjou 0-1. In de tweede helft liep Belzele/Evergem verder uit naar 0-2 het was Detemmerman die in de 62' de 0-2 wist neer te zetten. Bassevelde was zou ontgoocheld omdat ze eerst een geclaimde strafschop niet kregen en een later doelpunt van Van Wynsberghe afgekeurd zagen voor een twijfelachtige buitenspel. In de slotfase kan dan toch Van Wynsberghe zijn doelpunt maken, zoudat Bassevelde nu zes punten minder telt dan SLV.Zelzate, Zeveren en Lembeke komen zou in hun zog van de grote verliezer van dit weekend, eindstand 1-2.

St.Kruis Winkel - FC.Kleit.

Een billijk gelijkspel waar beide partijen een helft voor hun rekening nam. St.Kruis Winkel liep naar een 2-0 uit in de 23' Willems en in de 26' via Van Heygen 2-0 ruststand. Na rust zette FC.Kleit orde op zaken om langzij te komen met doelpunten van Coppenjans(49'), en Heysse in de (84'), eindstand 2-2. Nog in de slotfase werden nog twee rode kaarten uitgedeeld voor Van Assel en Willems.

Knesselare - Lembeke.

De bezoekers waren de betere ploeg in de eerste helft maar kon niet afwerken een ruststand van 0-0. Daarna kwam er toch nog een kering voor Lembeke die door Djadi op een 0-1 voorsprong kwam in de 61'. In de 74' kwam het gelijkspel op het bord met een afgeweken schot sleepte Knesselare nog een punt uit de brand via Mestagh , eindstand 1-1.

Wippelgem - St.Laureins.

St.Laureins bekroonde zich tot de winnaar van de wedstrijd met een sterke eerste helft. Met drie doelpunten in de 13' Deleu, en dan tweemaal Denolf (20' en 37') 0-3 de ruststand. In de tweede periode kon de thuisploeg nog het tij keren met twee tegen doelpunten in de 60' en in de 80' via Verdurme en Dierickx maar een gelijkspel konden ze niet meer bewerkstellen, 2-3 de eindstand.