Hofland kan langer in Wolfsburg blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hofland kan langer in Wolfsburg blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wolfsburg zou graag het contract van de Nederlandse verdediger Kevin Hofland verlengen. Althans, dat zegt de speler zelf in de Nederlandse krant De Telegraaf. Hofland is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de Volkswagenclub.

Klaus Fuchs, de technisch directeur van Wolfsburg, wil binnenkort met de zaakwaarnemer van Hofland aan tafel zitten om te spreken over een contractverlenging. Het huidige contract van de ex-speler van PSV Eindhoven loopt af in de zomer van 2008, maar Wolfsburg wil daar nog een aantal jaren bij lappen. Hofland is naar eigen zeggen vereerd over het voorstel van Wolfsburg en bovendien heeft hij het in Duitsland naar zijn zin.

Toch is het nog niet honderd procent zeker dat Hofland ploegmaat van onze landgenoot Peter Van der Heyden blijft. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik het ook eens hogerop wil proberen. Het is mijn ambitie om Europees voetbal te spelen. Er hebben teams uit Duitsland, Engeland, Spanje en Italië geïnformeerd, maar concreet is die interesse niet", aldus Hofland.

Hofland, zevenvoudig Nederlands international, begon zijn carrière bij Fortuna Sittard om vervolgens naar PSV over te stappen waar hij centraal in de verdediging indruk maakte. Op het hoogste niveau speelde Hofland al 204 wedstrijden waarin hij zeven keer kon scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties