Idrizaj blinkt uit bij reserven Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Idrizaj blinkt uit bij reserven Liverpool
Foto: © SC

Liverpool B - Wigan B 2-0

Op Wrexham heeft Liverpool B gewonnen van een sterk reservenelftal van Wigan Athletic. Invaller Besian Idrizaj tekende voor de twee doelpunten. De Oostenrijker stond pas op het veld toen hij in de 71ste minuut de netten bol zette. Tien minuten voor tijd kopte hij een hoekschop keihard binnen. Tussendoor werd hij ook nog gestuit door de paal.

Een ervaren Wigan was het sterkst aan de partij begonnen, maar kreeg het jonge Liverpool niet ontwricht. De Reds namen steeds meer het commando over en vooral na rust waren ze heel gevaarlijk. Jay Spearing speelde super op het middenveld en aanvallers Nabil El Zhar en Craig Lindfield waren beiden dicht bij de openingstreffer, maar het was wachten op de invalbeurt van Idrizaj.


Liverpool Reserves: Padelli, Darby, Insua, Hobbs, Huth, Spearing (Barnett 88), Anderson, Flynn, Lindfield, Brouwer (Idrizaj 71), El Zhar (Burns 82). 
 
Wigan Athletic Reserves: Saunders, Moore, King, Haestad, Granqvist, De Zeeuw (Kupisz 70), Cotterill, Scharner, Aghahowa, Johansson, Cywka.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties