Vrancken en Broos: 'Geen barst in collectief'

Vrancken en Broos: 'Geen barst in collectief'
Foto: © SC

De spelers van Racing Genk hebben opnieuw met de mensen van de pers gepraat nadat ze in Bergen met 5-0 huiswaarts werden gestuurd. Hugo Broos en Wouter Vrancken geven het relaas van de laatste dagen in Het Nieuwsblad

Trainer Broos vertelde dat de nederlagen van de afgelopen week verteerd zijn. "Ik blijf erbij dat de fysieke en mentale vermoeidheid de enige echte oorzaak is. Wij hadden niet meer de kracht om terug te slaan en dat is geen verwijt, maar louter een opmerking." De Genkse trainer vindt trouwens dat de media te veel belang hecht aan de laatste wedstrijden van Genk: "Dit moet niet uitvergroot worden. We staan al zeven maanden op kop en ben niet bang voor wat volgen zal. Barstjes in het collectief zijn er ook niet."

Wouter Vrancken gaat akkoord met zijn trainer: "Er is geen ramp gebeurd hé. Als je alles moet geloven wat er geschreven is dat zou er ook een felle discussie geweest zijn in de kleedkamer. Ik kan u vertellen dat dat onzin is. We hebben wel een goed gesprek gehad, maar onder goede vrienden komt dat wel eens vaker voor. We moeten de komende weken gewoon hard werken en tegen STVV met de juiste mentaliteit op het veld stappen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties