Boze Lucarelli wil Livorno verlaten

Boze Lucarelli wil Livorno verlaten
Foto: © SC

Livorno moet volgend seizoen allicht verder zonder aanvaller Cristiano Lucarelli. De spits kwam in conflict met voorzitter Aldo Spinelli. 

Eerder deze week werd trainer Daniele Arrigoni ontslagen bij Livorno. Eerder werd hij in januari op straat gezet, maar spelersprotest zorgde er toen voor dat de beslissing teniet werd gedaan door het bestuur van Livorno. Nu is het ontslag wel definitief. Ondertussen werd de onervaren Fernando Orsi aangesteld als vervanger. 

Nu kreeg de 31-jarige Lucarelli een aanvaring met voorzitter Spinelli. "De voorzitter zei me dat ik de sfeer en de ploeg in negatieve zin beïnvloed. Ik dacht nochtans dat ik een positieve invloed had met de 85 goals die ik al scoorde voor Livorno", aldus de aanvaller. "Livorno is een afgesloten hoofdstuk voor mij. Het is duidelijk dat Spinelli me buiten wil. Ik wou hier de rest van mijn carrière blijven, maar ik zat fout."

Lucarelli is niet de eerste de beste. In 2003 maakte hij de overstap van Torino naar Livorno. In zijn eerste seizoen deed hij meteen 29 keer de netten trillen. Dit seizoen kwam hij in competitieverband voorlopig twaalf keer tot scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties