Uitblinker Kanouté is nu geblesseerd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Uitblinker Kanouté is nu geblesseerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisterenavond kon FC Sevilla zich plaatsen voor de halve finales van de Uefabeker ten koste van Tottenham Hotspur. Daarbij scoorde de Malinese aanvaller Frederic Kanouté een wondermooi doelpunt, maar nu is hij geblesseerd.

Kanouté heeft een blessure aan het schaambeen en kreeg van Sevilla de toestemming om niet mee terug te reizen naar Andalusië. Hij mag van de club nog 48 uur in Engeland blijven om zich daar te laten behandelen door een vertrouwensarts die hij nog kent toen hij nog voetbalde voor Tottenham Hotspur en West Ham United.

Als de blessure niet ernstig is, is het de bedoeling dat Kanouté zondagmorgen terug naar Spanje reist zodat hij klaargeraakt voor de bekerontmoeting met Deportivo La Coruña dat volgende week donderdag geprogrammeerd staat. De competitiewedstrijd tegen FC Valencia zal hij aan zich voorbij moeten laten gaan. 

Juande Ramos, coach van Sevilla, heeft naast de afwezigheid van Kanouté nog meer problemen. Zo zijn ook Daniel Alves, Antonio Puerta en Luis Fabiano licht geblesseerd uit de clash met The Spurs gekomen. Het is nog niet duidelijk of dit trio aan de aftrap zal kunnen verschijnen in het Estadio Mestalla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties