Mudingayi in beeld bij AC Milan

Mudingayi in beeld bij AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaby Mudingayi werd tijdens de transfermaand januari al aan AC Milan gelinkt en nu pakken de Italiaanse media uit met hetzelfde bericht. De verdedigende middenvelder heeft zich bij Lazio gemanifesteerd als een steunpilaar en als één van de beste balveroveraars op het middenveld in de Serie A.
 
Milan zou hem daarom graag binnenhalen om een doublure te hebben voor Gennaro Gattuso. Het lijkt echter niet dat Lazio de Belgische international zomaar wil laten vertrekken. Voorzitter Claudio Lotito lijkt immers geneigd Mudingayi een verbeterd contract aan te bieden mocht zijn club zich plaatsen voor de Champions League. De 25-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 30 juni 2010 en AC Milan zal een bedrag in de buurt van de 4,65 miljoen euro op tafel moeten leggen om hem weg te halen.
 
Nog een andere speler van Lazio die gelinkt wordt aan Milan is Guglielmo Stendardo. Deze 25-jarige centrale verdediger wordt gezien als een alternatief mochten Alessandro Costacurta en Paolo Maldini het na dit seizoen voor bekeken houden. Stendardo startte dit seizoen al 16 maal in de basis, viel 2 maal in en wist 3 maal de weg naar de netten te vinden. Hij heeft nog een contract tot medio 2009 en zijn marktwaarde zou rond de 1,4 miljoen euro liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties