Tiago wil graag naar Juventus of AC Milan

Tiago wil graag naar Juventus of AC Milan
Foto: © SC

Tiago Mendes heeft aangegeven dat hij het zowat heeft gehad bij Olympique Lyon. De Portugese middenvelder zegt dat een verschil van ambitie met voorzitter Jean-Michel Aulas de reden is waarom hij zijn contract niet wil verlengen. Een overgang naar Juventus Turijn of AC Milan geniet zijn voorkeur.
 
Tiago: “Ik ben graag in Lyon en vlak voor Kerstmis heeft voorzitter Jean-Michel Aulas mij een contractverlenging aangeboden. Ik moet echter toegeven dat ik andere ambities heb. De Serie A en de wereldbeker winnen zijn een droom van me. Milan of Juventus zouden de ideale oplossingen zijn voor mij. De voorzitter wil niet meewerken aan mijn vertrek, maar ik vertrouw mijn zakenwaarnemer en ik geloof dat het feit dat mijn contract in 2009 afloopt, in mijn voordeel is.”
 
Tiago startte zijn carrière bij Sporting Braga en verhuisde in 2002 naar Benfica. Bij die club kreeg hij ook zijn eeste uitnodiging voor de Portugese nationale ploeg. In 2004 volgde dan de grote verhuis naar Chelsea om twaalf maanden later bij Olympique Lyon te belanden, waarbij hij afgelopen weekend voor de tweede keer op rij landskampioen is geworden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties