Troyes ontslaat verdediger die trainer dagvaardde

Ruben Claesen
| 0 reacties
Troyes ontslaat verdediger die trainer dagvaardde
Foto: © SC

Jean-Louis Montero staat sinds vandaag niet meer op de loonlijst van Troyes. De club uit de Seinestad had naar eigen zeggen geen keuze meer, aangezien Montero al een tijdje in conflict lag met trainer Jean-Marc Furlan. Het kwam zelfs zo ver dat de 34-jarige verdediger trainer Furlan voor de rechtbank sleepte, wegens eerroof, discriminatie en aangebrachte schade tegenover zijn persoon.
 
Montero had al laten weten dat de klacht niets te maken had met het feit dat hij al sinds de match tegen Lyon (9 september 2006) geen officiële wedstrijd meer speelde. ‘Hij heeft herhaaldelijk mijn imago bevuild. Een voorbeeld: in een interview op 28 november liet hij weten dat ik het niveau van de Ligue 1 niet meer aankon. Ik heb verdorie 200 wedstrijden in de Franse eerste klasse op mijn palmares! Ook het feit dat hij me tijdens de winterkoopjes niet liet gaan, neem ik hem kwalijk. Hij had me toch niet nodig? Dat noem ik gewoon pesten.’
 
Nu heeft Troyes er dus genoeg van. Het heeft het nog tot het einde van het seizoen lopende contract teniet gedaan, waardoor Montero nu al een vrije speler.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties