Brann blijft op gelijkspel hangen

viki meeuwis

Gisteren werd de vijfde speeldag van de Tippeligaen geopend door Brann dat het thuis opnam tegen Start.

Brann – IK Start: 2-2
 Brann speelde “slechts” 2-2 gelijk in de match tegen Start. Brann begon de wedstrijd goed en stond al na drie minuten op een 1-0 voosprong via Martin Andresen. Op het half uur werd Børufsen vrijgespeeld door Stefan Bärlin en kon Børufsen de bal met de hulp van een verdediger van Brann, in doel werken. Een kwartier later was het Kristoffer Hæstad die Børufsen vrijspeelde. Voor de tweede maal wist Børufsen keeper Opdal te passeren. Start domineerde grote delen van de eerste helft met een sterk middenveld. Brann speelde beter in de tweede helft, waarbij Ardian Gashi en Andresen een groot andeel in hadden. Met vijf minuten gespeeld kon Petter Vaagan Moen een knalhard schot in doel werken. Na de gelijkmaker kon Brann niet meer voor gevaar zorgen en zo eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Brann: Opdal - Dahl, Bjarnason, Sigurdsson, Hanstveit – Solli (’77 Huseklepp), Andresen, Gashi, Vaagan Moen – Helstad (’61 Winters), Sæternes

Start: Nilssen - Pedersen, Håland, Ygor, Paulsen - Strømstad, Aarsheim (’59 Annan), K. Hæstad - M. Hæstad, Bärlin (’90 Valencia), Børufsen

Doelpunten: 1-0 Andresen (‘3), 1-1 Børufsen (‘24), 1-2 Børufsen (‘38), 2-2 Vaagan Moen (‘50),

Gele kaarten: Pedersen, Bjarte Lunde Aarsheim, Annan, Bjarnason, Ygor,

Scheidsrechter: Espen Berntsen