Gladbach heeft Keller niet meer nodig

Gladbach heeft Keller niet meer nodig
Foto: © SC

Kasey Keller, de Amerikaanse doelman van Borussia Mönchengladbach, zal volgend seizoen niet meer in het shirt van die club te zien zijn. Door de degradatie naar de 2.Bundesliga besliste de club uit Nordrhein-Westfalen om het aflopende contract van de international niet meer te verlengen.

Keller had er nochtans geen probleem mee om volgend seizoen in de Duitse tweede klasse te voetballen. Bij Mönchengladbach waren ze verrast dat Keller dat liet weten. Christian Ziege, de sportief directeur, liet weten dat ze al rekening hadden gehouden met een vertrek van de 37-jarige doelman bij geval van degradatie.

Ziege liet weten dat het niet verlengen van het contract van Keller ook is ingegeven door zijn leeftijd. Volgend jaar zal Christofer Heimeroth de eerste doelman worden van Borussia Mönchengladbach.

Keller is 97-voudig Amerikaans international en heeft er al een heel avontuur in Europa opzitten. Zo stond hij onder de lat bij de Engelse clubs FC Millwall, Leicester City, Tottenham Hotspur en FC Southampton en was hij ook in Spanje aan de slag bij Rayo Vallecano.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties