PSV gaat voor NAC'er Zonneveld

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV gaat voor NAC'er Zonneveld
Foto: © SC

PSV Eindhoven, vorige week nog in extremis Nederlands landskampioen geworden, heeft zich bij NAC Breda gemeld voor Mike Zonneveld.

Naar verluidt zou PSV-coach Ronald Koeman al een gesprek gehad hebben met de middenvelder. De 26-jarige speler afkomstig uit Noordwijk kan ook op links zijn plan trekken, zowel op het middenveld als in de defensie. Ook heeft hij met links een fraai schot in de benen. PSV zal Zonneveld niet zomaar kunnen wegplukken uit Breda, want hij heeft nog een contract tot de zomer van volgend jaar.

Zonneveld groeide dit jaar uit tot één van de steunpilaren van NAC Breda. Hij scoorde dit seizoen zes doelpunten voor de geelzwarte formatie. Zonneveld is toe aan zijn derde seizoen bij de Brabantse club. Eerder speelde hij voor NEC Nijmegen en Go Ahead Eagles.

Vorige maand nog liet Zonneveld weten dat hij best wel oren zou hebben voor een overgang naar een topclub. Hij vindt zichzelf klaar voor een stapje hogerop en nodigde de topteams uit om het gokje te wagen. Mocht er geen interesse zijn geweest, dan zou hij naar eigen zeggen volgend jaar met evenveel liefde voetballen voor NAC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties