Kevin van Geem maakt verrassende keuze

Rita De Meyer
| 0 reacties
Kevin van Geem maakt verrassende keuze
Foto: © SC

Red Star heeft zich zaterdagavond versterkt met de diensten van Kevin Van Geem van kampioenenploeg FCV Dender. De bijna 30-jarige Kevin speelde eerder bij clubs zoals AA Gent, Deinze, Hekelgem en VW Hamme en doet nu een verrassende keuze met zijn overgang naar Red Star.

Je kon de voorbije week geen krant openslaan zonder de kop "Professor naar eerste klasse". Kevin is, zoals velen ondertussen dus wel al weten, tewerkgesteld aan de universiteit van Gent. Hij maakte er nooit een geheim van dat voetbal voor hem een hobby was en moest blijven.

Net daarom verkiest hij dus een avontuur bij Red Star (tweede klasse) boven het statuut van profvoetballer in eerste klasse. De pijlsnelle Van Geem legde onder meer een uiterst lucratief voorstel van Dender naast zich neer en was gegeerd door heel wat ploegen, maar kiest ervoor om de volgende drie jaren in het zwart-geel-rood van Red Star te spelen. De club hoopt alleszins dat de supporters deze aanvallende, technisch sterke flankspeler maar al te graag zullen verwelkomen en aanmoedigen volgend seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties