Gerrard en Carragher verlengen aan de Merseyside

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gerrard en Carragher verlengen aan de Merseyside
Foto: © SC

Steven Gerrard en Jamie Carragher hebben beiden hun contract verlengd bij Champions League-finalist Liverpool. Beiden staan nu aan de Merseyside onder contract tot de zomer van 2011.

Dat Gerrard (27) blijft voetballen in Liverpool zal de fans plezieren. Enkele jaren terug flirtte hij openlijk met Chelsea FC en dat werd hem door de fans niet in dank afgenomen. De supporters van de club zien hem hét symbool van Liverpool.

Gerrard is naar eigen zeggen erg tevreden over de contractverlenging. Volgens hem verliepen de onderhandelingen erg vlotjes en is hij blij dat hij zich nu al kan focussen op het volgende seizoen. Zijn wens is dan ook om in de volgende vier jaar opnieuw veel prijzen te pakken.

Ook Jamie Carragher (29), rots in de branding in de Liverpool-verdediging en eveneens zeer populair bij de fans, is zeer tevreden met zijn contractverlenging. Carragher is een 'local boy' en vindt het heerlijk dat hij in zijn eigen omgeving kan blijven spelen. Hij wil overigens ook zijn carrière afsluiten bij de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties