'Feyenoord bood op Argentijns international'

'Feyenoord bood op Argentijns international'
Foto: © SC

Feyenoord Rotterdam probeert weer op te klimmen uit een diep dal. Het team wil zich versterken en zou een bod uitgebracht hebben op 3-voudig Argentijns international Daniel Díaz. Dat meldt de Argentijnse krant Clarín. Díaz speelt momenteel voor Boca Juniors dat zo'n 5,5 miljoen euro wil vangen voor de 28-jarige verdediger.

De Rotterdammers, financieel allesbehalve sterk dezer dagen, zijn niet bereid om zoveel geld op tafel te leggen. Het bood dan ook een bedrag dat heel wat lager ligt. Bij Boca Juniors zouden ze nog niet gereageerd hebben op het bod. Feyenoord speurt duidelijk in Argentinië. Radio Rijnmond meldde eerder al dat een Feyenoord-delegatie druk scoutingswerk verricht in het Zuid-Amerikaanse land. 

Naast de interesse in Díaz heeft Feyenoord nog altijd zijn pijlen gericht op Kenneth Perez (Ajax Amsterdam) en Roy Makaay (Bayern München). Het is wel nog maar de vraag of één van deze twee spelers volgend seizoen ook effectief in De Kuip zullen te bewonderen zijn. Perez zou dicht bij PSV Eindhoven staan terwijl Makaay de voorkeur heeft in Duitsland te blijven voetballen, al dan niet bij Bayern München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties