Barça zwaait Saviola vaarwel

Daniel V G
| 0 reacties
Barça zwaait Saviola vaarwel
Foto: © SC

Saviola heeft vanmiddag officieel zijn vertrek bij FC Barcelona aangekondigd. Het was al langer bekend dat hij niet was ingegaan op het contractvoorstel van de ploeg maar vanmiddag was het dus definitief. Hij vertrekt in vrede en bedankt de afición van Barcelona, die hem altijd gesteund hebben.

"Ik heb de beslissing genomen om de club te verlaten en aan een nieuwe etappe te beginnen". Met deze woorden begon de nummer 22 zijn laatste persconferentie bij Barcelona. Hij verzekert dat hij bij Barcelona de tijd van zijn leven heeft beleefd en dat hij er vele vrienden heeft gemaakt. "Het belangrijkste wat ik hier heb gehad was de steun en liefde en de onvoorwaardelijke appreciatie van de aanhang".

Het vertrek van Saviola heeft toch een bittere nasmaak. "Het contractvoorstel dat ik van de club heb gekregen was een uitnodiging om te vertrekken" laat de kleine Argentijn weten. "Toch vertrek ik in vrede en heb ik geen rancune".

Over de nieuwe club van Saviola kan hij nog niets laten weten. "Ik zal de beslissing deze week of de volgende nemen. Er is nog geen contract getekend allesziens." Over de vraag of hij volgend seizoen bij aartsvijand Real Madrid zou kunnen spelen, zei hij dat hij geen enkele ploeg uitsluit, maar dat in het geval dat hij naar Madrid zou verhuizen, het een professionele keuze zou zijn, en absoluut geen beslissing uit rancune voor de ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties