Simaeys ziek, al 20.000 abonnementen verkocht

Thomas Dubois
| 0 reacties
Simaeys ziek, al 20.000 abonnementen verkocht
Foto: © SC

Bij Club Brugge kon trainer Jacky Mathijssen dinsdag op training geen beroep doen op Jeroen Simaeys die ziek was. Club trainde op z’n stage in Koksijde twee keer. De eerste training duurde maar liefst drie uur, van 9 uur tot op het middaguur. Er werd onder andere getraind op stilstaande fases onder leiding van Peter Balette, vervolgens nam Mathijssen het over om te hameren op de defensieve automatismen. De marathontraining werd afgesloten met enkele aerobe oefeningen.
 
’s Middags werd de groep opgesplitst in groepjes. De internationals die pas maandag bij de groep kwamen kregen een aquatraining, de andere bleven op het veld of gingen met de mountainbike rijden. Daarnaast trokken de geblesseerde Vermeulen en Maertens met de kinesist naar het strand. Ook Yulu Matondo en Van Heerden gingen nog niet voluit, ze zijn pijnvrij maar werken nog een apart programma af.
 
Woensdag stond dan de jaarlijkse persvoorstelling op het programma. Op die voorstelling werd onder andere bekendgemaakt dat er nu al 20.000 abonnementen de deur uit zijn. Daar waar een terugval van 25 % voorspeld werd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties