Brys: 'Geen katten in een zak gekocht'

Steven Bologne
| 0 reacties
Brys: 'Geen katten in een zak gekocht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een weekje rust tekenden de troepen van Marc Brys vandaag weer present op Le Cannonier. De spelersgroep van Moeskroen mocht na twee weken trainen vorige week uitblazen om vandaag fris op stage te vertrekken naar Spa.

De twee Spaanse nieuwkomers, Bernabé Ballester Marco en Carlos Coto, zullen pas later afreizen. Trainer Marc Brys wil deze week naar eigen zeggen de fundamenten leggen voor het verdere verloop van het seizoen. Moeskroen zal in Spa twee oefenwedstrijden afwerken, woensdag tegen Spa zelf en zaterdag tegen Verviers.

"De wens om elke plaats dubbel bezet te hebben is uitgekomen", legt Brys uit. "Onze voorzitter heeft zijn relaties aangesproken in de voetbalwereld en kon in het geheim de twee erg talentvolle spelers aantrekken. Ik heb niet de indruk dat we twee katten in een zak hebben gekocht, ik heb beide spelers ook grondig gescreend. Ze zijn allebei een grondige versterking voor deze spelersgroep."
 
"Dat we maar in Spa op stage gaan is geen probleem. De club doet het al jaren en ik heb de zon niet nodig om mij voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De Engelse nationale ploeg koos Spa niet voor niets uit tijdens Euro 2000 om er te verblijven. Ik zou zelfs durven stellen dat in België blijven zo zijn voordelen heeft, dan zijn we het klimaat gewoon en er zijn minder risico's om eventueel reacties te krijgen op het lichaam na inspanningen." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties