Drukke vrijdag bij Udinese

Drukke vrijdag bij Udinese
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Udinese werden er vrijdag enkele belangrijke dossiers afgerond. Zo werden de contractverlengingen van Fabio Quagliarella (foto) en Samir Handanovic geregeld en mag Mauricio Isla zich officieel een speler van de ploeg uit Udine noemen.
 
Quagliarella is sinds deze zomer een volwaardige speler van Udinese. De Zebrette bezaten al 50% van zijn transferrechten en wisten in juni de overige 50% van Sampdoria over te kopen. De talentvolle spits verlengde zijn contract tot 30 juni 2012. Ook Handanovic kreeg een contract tot medio 2012. De 23-jarige doelman speelde afgelopen seizoen op uitleenbasis bij Rimini, maar zal na het vertrek van Morgan De Sanctis wellicht eerste doelman worden. Donderdag verlengde eveneens Gyan Asamoah zijn contract tot 30 juni 2012.
 
Isla is dan weer een nieuw gezicht bij de troepen van Udinese. De 19-jarige middenvelder komt over van CD Universidad Catolica en tekende een contract tot medio 2012. Isla impressioneerde de scouts van de Italiaanse club toen hij op het WK voor -20jarigen Chili mee aan een derde plaats hielp.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties