Lyon gaat werk maken van versterkingen

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Lyon gaat werk maken van versterkingen
Foto: © SC

Olympique Lyon gaat zich eindelijk op de transfermarkt begeven. Na de talrijke blessures van onder andere Cris, Coupet en Fred en de erg teleurstellende start, heeft de Franse kampioen geen keuze meer.

Door de langdurige blessure van Cris heeft Lyon dringend nood aan een bijkomende verdediger. Daarnaast moet de ploeg ook op zoek naar een vervanger voor de naar Rennes vertrokken Wiltord.

Voor de verdedigende positie denkt de club vooral aan Gabriel Heinze. Sinds Juninho in het bezit is gekomen van een Frans paspoort, mag de club terug een extra niet- EU speler aantrekken. De Argentijn, die overigens ook over een Italiaans paspoort beschikt, zou eerder zin hebben in een verhuis naar Liverpool, maar die overgang houdt United tegen.

In geval van nood wil Lyon werk maken van een transfer van Boumsong. De Fransman zit nu nog onder contract bij Juventus, maar zou slechts drie miljoen euro moeten kosten.

In aanvallend opzicht heeft Lyon voorlopig minder opties. De ploeg hoopt om Nicolas Anelka te strikken, maar die ziet een terugkeer naar Frankrijk helemaal niet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties