Broos: 'Er mag niemand meer weg'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Broos: 'Er mag niemand meer weg'
Foto: © SC

Het rommelt wat bij RC Genk. De Kroatische aanvaller Goran Ljubojevic en middenvelder Faris Haroun willen andere oorden opzoeken omdat ze te weinig aan spelen toe komen. Genk-trainer Hugo Broos wil echter niet weten van een vertrek van beide spelers.

Volgende week vrijdag om middernacht sluit de internationale transfermarkt. "Elk jaar is het hetzelfde liedje. De voorbereiding is nog maar net achter de rug of de spelers die voelen dat ze naast de ploeg zullen vallen, sturen aan op een vertrek. Wanneer krijgt een trainer nog eens een kans om aan een team te werken? Spelers grijpen elke transferperiode aan om vervelend te gaan doen", aldus Broos in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik kan niet ontkennen dat ik blij zal zijn als het straks 1 september is. Van mij mag er tijdens deze transferperiode niemand meer de club verlaten. Blijkbaar doen sommige spelers niet eens de moeite meer om zich in het elftal te knokken. Waar is de tijd dat een speler karakter toonde en tegen de trainer zei: ik zal je eens laten zien wat ik waard ben", besluit Broos in Het Belang van Limburg.

Over Haroun en Ljubojevic wilde Broos nog kort iets kwijt. "Beide spelers weten waarom ze niet spelen. Als ze niet bereid zijn om het ongelijk van de trainer te bewijzen, moeten ze zich gaan afvragen of ze wel voor een club als Genk willen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties