Jordi Lemiengre is nieuwe trainer HO Oostende

Michael Ketelers
| 0 reacties
Jordi Lemiengre is nieuwe trainer HO Oostende
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordi Lemiengre is de nieuwe trainer van Hoger Op Oostende geworden, hij volgt Kurt Bataille op die naar KV Oostende verhuisde. Hij zal worden bijgestaan door Albert Verhulst die vorig seizoen de jeugd van Hoger Op onder zijn hoede had en die ook dit seizoen nog voor de jeugd verantwoordelijk zal zijn. 

Jordi Lemiengre is nogal onbekend als trainer hij krijgt bij Hoger Op zijn vuurdoop

Lange tijd was zeker dat Dirk Kint de nieuwe hoofdtrainer zou worden maar door wat financiele problemen bij Hoger Op haakte Kint af ook voor de jeugdploegen blijft hij niet langer beschikbaar.

Kort voor het einde van vorig seizoen kreeg Hoger Op Oostende af te rekenen met financiele probkemen de volledige A-kern zocht andere oorden op omdat de al een tijdje niet meer werden betaald enkelen tekenden al bij een nieuwe ploeg tot grote ergernis van voorzitter Pièrre Ryckewaert die zei dat hij elk jaar moet bouwen om toch maar een ploeg te kunnen neerzetten en Hoger Op niet kan tippen aan het budget van buren KV Oostende en VG Oostende.

Dit seizoen zal HO Oostende zeker moeten vechten tegen de degradatie dat kunnen we nu al zeggen met een jonge onervaren ploeg zal er hiervoor hard voor moeten gestreden worden om de degradatie te kunnen ontlopen.

Zopas werd de eerste competitiewedstrijd van HO Oostende van het nieuwe seizoen al verloren. Hoger Op kreeg nu al een zware klap het verloor met 5-0 op het veld van neo-eersteprovincialer SC Menen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties