Fransen zijn tevreden met een punt

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Fransen zijn tevreden met een punt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankrijk speelde zaterdagavond in Milaan 0-0 gelijk tegen wereldkampioen Italië. Met dit punt houden de Fransen de kansen op een EK-deelname gaaf, waardoor er enkel positieve reacties na de wedstrijd te noteren viel.

Patrick Vieira prees na afloop het collectief. "Als je ziet wat voor werk onze aanvallers verzet hebben, dan verlicht dat de taak van de middenvelders. Iedereen heeft heel goed gewerkt, een teken dat het collectief goed zit. Dit is dan ook erg bemoedigend voor de toekomst."

Julien Escudé wil dan weer niet te lang blijven stilstaan bij dit mooie resultaat. "We moeten nu goed recupereren en ons in de beste omstandigheden voorbereiden voor de wedstrijd tegen Schotland. Ze hebben ons op hun veld al verslagen, dus we zullen weer een grootse wedstrijd moeten spelen om onze weg naar kwalificatie gaaf te kunnen houden."

Ook Michaël Landreau vreest een moeilijke wedstrijd komende woensdag. "Het is een mooi resultaat dat we behaald hebben, maar nu moeten we woensdag bevestigen en de drie punten pakken tegen Schotland. We weten dat ze momenteel sterk spelen en het zal dus een erg moeilijke wedstrijd worden."

Frankrijk moet het overigens komende woensdag in de partij met Schotland stellen zonder Thierry Henry. De spits van Barcelona is namelijk geschorst.



Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties