Real zonder Robben tegen Almería

Dave Sentobin
| 0 reacties
Real zonder Robben tegen Almería
Foto: © SC

Na meer dan een week rust start vanavond in Spanje de derde speeldag van de Primera División. Promovendus Almería speelt tegen het nieuwe Real Madrid van Bernd Schuster. Valencia ontvangt vanavond een andere stijger uit de tweede klasse, Valladolid. Tenslotte staan in Bilbao Athletic en Zaragoza tegenover elkaar.
 
In Bernabéu treft Real Madrid vanavond de rojiblancos uit Almería. De Madrilenen doen het uitstekend met een zes op zes. Schuster kan nog altijd geen beroep doen op de onfitte Robben, de Argentijn Higuaín keert wel terug in de selectie. Sneijder en Guti moeten de lijnen uitzetten en vooraan zijn Van Nistelrooy en Raúl opnieuw het spitsenduo. Ex-Mancunian Heinze zou wel eens al titularis de partij kunnen starten. De bezoekers hopen uiteraard hun bezoekersreputatie hoog te houden. Op de eerste speeldag wonnen ze immers op het veld van Deportivo met 0-3.
 
Valencia heeft meer kopzorgen dan rivaal Real, want de mannen van Quique Flores moeten vanavond winnen van Valladolid. De thuisnederlaag tegen regiogenoot Villarreal op de eerste speeldag is immers nog niet helemaal verwerkt bij het thuispubliek. Als gevolg van de opeenvolging van interlands zal Quique Flores enkele wijzigingen doorvoeren in zijn elftal. De bezoekers zijn nog steeds ongeslagen, na winst tegen Espanyol en een gelijkspel tegen Deportivo. Vanavond treffen de broers Baraja elkaar ook, Rubén speelt bij de thuisploeg en Javier bij Valladolid.
 
De derde en laatste partij van vanavond is Athletic tegen Zaragoza. Beide ploegen gaan voluit voor de drie punten, want ze hebben slechts een schamel puntje. Zaragoza deed afgelopen zomer nochtans een serieuze inspanning op de transfermarkt: Oliveira, Ayala en Luccin. Bij de Basken speelt Etxeberría vandaag zijn vierhonderdste wedstrijd in de Primera División.
 
Morgen zijn er nog zeven wedstrijden: Espanyol-Getafe, Deportivo-Betis, Mallorca-Villarreal, Murcia-Atlético, Racing-Levante, Sevilla-Recreativo en Osasuna-Barcelona.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties