Capa bood ontslag aan bij Gençlerbirligi

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Capa bood ontslag aan bij Gençlerbirligi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fuat Capa heeft zijn ontslag aangeboden bij de Turkse topklasser Gençlerbirligi SK. Vandaag titelde de krant Het Laatste Nieuws nog dat Eric Gerets een aanbod van de club uit Ankara had afgewimpeld omdat Capa ontslagen zou zijn. Daar blijkt dus niets van waar.

"De club wil nu toch inspanningen doen om mijn eisen in te willigen. Ik heb vier nieuwe mensen gevraagd voor in mijn technische staf. Vrijdag is voor mij de deadline. Als de club dan niet die zaken heeft kunnen regelen, dan zit ik zaterdag op het vliegtuig richting België. Voorlopig blijf ik wel aan", aldus Capa op Sporza. Bij die vier nieuwe mensen zouden drie echte Belgen zitten. Volgens Capa werkt de huidige staf op een manier van twintig jaar geleden en delen ze zijn visie niet.

Gençlerbirligi beleefde geen al te goede competitiestart met amper vier punten uit vier wedstrijden. "Ik ben hier begonnen met vijftien spelers waarvan er negen in de lappenmand lagen. De club heeft dan spelers gehaald die het niveau simpelweg niet aankunnen. Nu hebben ze dat hier ook ingezien. We zijn het al eens dat er in de winterstop versterking zal bijkomen", aldus Capa over de gang van zaken in Turkije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties