Deschacht: 'Anderen begrepen de uitleg ook niet'

Deschacht: 'Anderen begrepen de uitleg ook niet'
Foto: © SC

Olivier Deschacht moest gisteren een sneer van Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock incasseren. Die stelde dat het Frans van de verdediger allicht niet goed genoeg was. Gisteren maakte het bestuur van Anderlecht duidelijk dat Francky Vercauteren trainer blijft in het Astridpark.

Na de wedstrijd tegen Genk vroeg Deschacht een openlijk signaal van het Anderlecht-bestuur. Dat is niet de versie van voorzitter Vanden Stock en Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck op de persconferentie ten berde brachten. Beide bobo's zeiden daar dat de spelers zaterdag al op de hoogte waren dat Vercauteren de hoofdcoach zou blijven.

Deschacht kon het alvast niet laten opnieuw te reageren. "Ik kan iedereen verzekeren dat mijn Frans wel goed genoeg is. De anderen begrepen de uitleg van Vanden Stock ook niet. Hij zei tegen alle spelers dat we tegen Genk keihard moesten strijden en dat het met Vercauteren zou gebeuren", aldus Deschacht die zijn versie ook bevestigd ziet door andere spelers van de landskampioen, dixit de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties