Ishiaku is liever Super Eagle dan Rode Duivel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ishiaku is liever Super Eagle dan Rode Duivel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manasseh Ishiaku heeft definitief een keuze gemaakt voor welk land hij in de toekomst wil spelen. Hij kon kiezen tussen de Rode Duivels en Nigeria en het is het Afrikaanse land, zijn vaderland, geworden. Na Ibrahim Maaroufi is Ishiaku de tweede speler op een paar dagen tijd die voor een ander land dan het onze kiest.

"Het was niet gemakkelijk om een keuze te maken. Ik heb nu gekozen voor mijn geboorteland. Of dat is omdat ik niet opgeroepen ben voor de wedstrijd tegen Finland? Neen, mijn beslissing had ik al genomen. René Vandereycken heb ik niet gehoord terwijl Berti Vogts (bondscoach van Nigeria, red) enorm bleef aandringen. Met Nigeria heb ik ook meer kansen om ooit op een WK te spelen", aldus de ex-spits van La Louvière en Club Brugge in de krant Het Nieuwsblad.

Ishiaku, dit seizoen toe aan zijn eerste jaar bij MSV Duisburg, is één van de sensaties van het competitiebegin in de Bundesliga. Waar de Nigeriaan in 126 wedstrijden in de Jupiler League maar dertig keer kon scoren, deed hij dat nu al vijf keer in negen Bundesligaduels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties