Terjoden stuurt Waarschoot terug naar af

Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden stuurt Waarschoot terug naar af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een moeilijke zege voor Terjoden-Welle dat in de eerste helft het balbezit aan de bezoekers uit Waarschoot moest laten.
De eerste kans in de wedstrijd was voor de thuisploeg. Tom De Smaele mikte een vrije trap net naast de paal. Aan de overkant kwam Degrande tot twee keer dicht bij een doelpunt. Eerst kwam hij centimeters te kort om de bal in doel te koppen. Even later pakte doelman De Jonge uit met een heerlijke save. 
Na de pauze verviel de partij bijna in een ordinair duw- en trekfeest. De scheidsrechter greep kordaat in waardoor de ploegen weer aan voetballen dachten. Tom De Smaele kwam alleen voor de bezoekende doelman en legde de eerste goal in het mandje. Aan de overkant kreeg Notte een unieke kans maar hij miste van dichtbij zijn schot. Een kwartier voor tijd zette de ingevallen Schouppe zich goed door, De Smaele kwam net te kort. Geen minuut later waren de rollen omgedraaid maar weer kon Terjoden-Welle niet scoren. Zeven minuten voor tijd was het wel raak toen Tom De Smaele afwerkte op pass van Schouppe.
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Joeri De Baeremaeker, Glenn Van Den Branden (58’ Wouter Schouppe), Gerdi De Meester, Yves Bellon, Jeroen De Backer (89’ Nico Van Der Stockt), Tom De Smaele, Gregory  De Mol, Werner Martens(k), Yannick De Rouck (84’ Jens Gits), Kjell Dooremont RES: Jens Spitael

F.A.C. Waarschoot: Johnny Lebegge, Jurgen Van Duysen, Roeland Sucaet (40’ Jonathan Koudjou), Bart Coucke, Kim Bal, Jonas Van Landeghem (69’ David De Buck), Monday Omo, Klaus De Buyser, Wouter Van Damme, Thierry Degrande, Kenneth Notte(k)

doelpunten: 56’ en 83’ De Smaele (1-0 en 2-0)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties