Tribuneklant Rigters wil spelen of verhuurd worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tribuneklant Rigters wil spelen of verhuurd worden
Foto: © SC

Met veel bombarie werd Maceo Rigters deze zomer verkocht door NAC Breda aan het Engelse Blackburn Rovers. Tot dus ver kwam de topschutter van het beloften-EK niet verder dan vijf minuten in de Premier League en wat speeltijd in de UEFA-beker. Meestal moet hij echter naar de wedstrijden van zijn club kijken vanop de tribune.

In BN/De Stem zegt Rigters dat het hem uiteraard frustreerd maar dat hij wel moet optornen tegen grote concurrentie. "Het is jammer dat ze hier geen tweede elftallen kennen. Ik doe dus vooral ritme op tijdens de trainingen. Gelukkig zijn die hier van een zeer hoog niveau. In alle geval toch een stuk hoger dan ik gewoon was bij NAC", aldus Rigters.

Rigters staat in de pikorde van de Welshe manager Mark Hughes op de vijfde plaats. Namen als de Paraguayaan Roque Santa Cruz en Benni McCarthy gaan hem vooraf. Bovendien won Blackburn zijn laatste vier partijen en Rigters geeft dan ook aan dat hij ook wel weet dat hij dan gewoon moet wachten op zijn kans.

"Hughes vertelt me dat ik gewoon pech heb dat de andere spitsen het zo goed doen. Dus wie weet zal ik over enkele weken wel spelen. Zoniet, dan wil ik snel verhuurd worden maar daar wil voorlopig nog niet aan denken", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties