Amauri in de interesse van AC Milan

Amauri in de interesse van AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

MILAAN – Het gonsde al een tijdje van de geruchten, maar nu zijn ze ook bevestigd. AC Milan heeft zijn interesse geuit in Amauri, weet de zakenwaarnemer van de Braziliaan. Mariano Grimaldi zit de komende dagen rond de tafel met AC Milan, maar waarschijnlijk komt het nog niet tot concrete onderhandelingen.
 
“Milan is niet de enigste ploeg die achter Amauri zit, want er zijn ook twee andere belangrijke Europese clubs die geïnteresseerd zijn,” steekt Grimaldi van wal. “Het is waar dat ik de komende dagen in Milaan zal zijn, maar laat ons duidelijk zijn op één punt. Op dit moment komt voor de speler Palermo op de eerste plaats. We hebben een goede relatie met voorzitter Maurizio Zamparini en als de club zich plaatst voor de Champions League van volgend seizoen dan zullen er geen problemen zijn om onze relatie verder te zetten."
 
Amauri maakte in de zomer van 2006 de overgang naar Palermo dat toen 8,5 miljoen euro aan Chievo Verona betaalde. De nu 27-jarige aanvaller kreeg meteen een basisplaats en scoorde in achttien competitiewedstrijden acht doelpunten. Op 23 december, in de wedstrijd tegen Siena, sloeg echter het noodlot toe en scheurde de spits zijn kruisbanden en was zijn seizoen voorbij. Dit seizoen stond de Braziliaan reeds zevenmaal in de basis en vond hij tweemaal de weg naar de netten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties