Vandelannoite: 'Interesse van topclub'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Vandelannoite: 'Interesse van topclub'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jason Vandelannoite heeft het naar zijn zin bij het Turkse Bursaspor. Volgens de verdediger is er zelfs al interesse van een topclub in Turkije. 

Jason Vandelannoite moest deze zomer vertrekken bij Club Brugge. De centrale verdediger werd meermaals in het nachtleven gesignaleerd en kreeg een slechte reputatie. Hij belandde uiteindelijk per toeval in Turkije. "Er was grote interesse van een club uit Zweden, maar daar hield ik geen goed gevoel aan over. Via twee Clubsupporters kwam ik in contact met een manager die het Turkse voetbal kent. Bursaspor had dringend nood aan een centrale verdediger en in een mum van tijd was de transfer rond. Ik tekende voor één seizoen, maar kan er na zes maanden vertrekken."

Ondanks het gemis van vriendin Eline en zoontje Lewis valt het leven in Turkije best mee voor de jonge Belg. Bovendien presteert hij goed, wat niet onopgemerkt is gebleven. "Het valt best mee. De stad oogt netjes en modern. Over mezelf hoor ik niks anders dan positieve verhalen vertellen. Intussen vernam ik van mijn manager dat enkele topclubs al interesse hebben betoond. Op menselijk vlak heb ik door de afwezigheid van mijn vriendin en zoontje al harde noten moeten kraken. Toch ben ik er zeker van dat ons geduld beloond zal worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties