Smaakt de Tiense suiker zoet of bitter?

filip broos
| 0 reacties
Smaakt de Tiense suiker zoet of bitter?
Foto: © SC

Kan KVK Tienen terug aanknopen met de zoete smaak van de overwinning of slaagt Virton erin om een bittere nasmaak achter te laten in het Bergéstadion. Voor Tienen is deze wedstrijd de eerste van 2 opeenvolgende thuiswedstrijden en een wedstrijd waarin de spelers van Tienen de 3 punten absoluut willen thuishouden om de voeling met de subtop niet te verliezen.
 
KVK Tienen dat zich na de verloren derby tegen OHL toch een beetje tekort voelde gedaan door de scheidsrechter moet voluit gaan voor de 3 punten en zal hierbij kunnen rekenen op een volledig herstelde Vanarwegen, goed voor 2 doelpunten in evenveel wedstrijden, die samen met Geebelen voor de nodige doelpunten moet zorgen. Verder kan trainer Daniel Nassen een beroep doen op alle spelers buiten de langdurig geblesseerden Van Impe, Nijs en Lukanovic.

Excelsior Virton komt afgezakt naar het bergéstadion als virtuele leider in 2e klasse afgaande op het aantal gespeelde wedstrijden. De ploeg van trainer Grandjean is bezig aan een uitstekend seizoen en gaat in Tienen op zoek naar een 4e opeenvolgende overwinning.  Wat de spelers betreft kan Grandjean geen beroep doen op Guerenne,  Lamonaca en Lespagnard die geblesseerd zijn. Wel terug van de partij na een schorsing is Gustin. Voor de  Tiense defensie zal het vooral opletten zijn voor Koita, de speler die dit seizoen toch al 5 keer wist te scoren.

Slaagt Virton erin om aansluiting bij de top te houden of gaan de suikerjongens de 3 punten thuishouden. Het antwoord op deze vraag op zondag 28 oktober in het Bergéstadion vanaf 15.00u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties