Aalst in personele problemen

Aalst in personele problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AALST – Eendracht Aalst mag dan wel op kop staan in derde klasse A en mag dan wel afgelopen weekend gewonnen hebben op het veld van Standaard Wetteren, het is niet allemaal positief nieuws dat uit de Ajuinenstad komt. Coach Luc Limpens zag immers enkele belangrijke spelers langdurig uitvallen.
 
Eerst en vooral is er Arnold Nguekam. Hij scheurde de voorste kruisband van zijn rechterknie en is daarmee zes maanden buiten strijd. Het seizoen van de aanvaller zit er met andere woorden al op. Tim Aelbrecht liep een breuk op in de radius ter hoogte van de elleboog. Hij zal maar pas in 2008 terug op de Belgische velden te zien zijn. Tenslotte is er nog Thomas Troch. De draaischijf van Eendracht liep een spierscheur op en is een drie-tal weken buiten strijd.
 
Bij Eendracht is men daarom volop op zoek naar versterking. Momenteel traint Musaba Selemani met de ploeg mee. Selemani is een 22-jarige middenvelder die vorig seizoen nog in vijf competitiewedstrijden met FC Brussels meespeelde. Hij zal vrijdag testen in de reservenwedstrijd tegen KM Torhout evenals een 23-jarige Franse spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties