Blijft Egem bij de top?

Blijft Egem bij de top?
Foto: © SC

WOLUWE - De titelkandidaten zullen volgend weekend hun waarde wel bewijzen. Onderaan het klassement wachten we nog een tijdje op klaarheid. De meest interessante partij lijkt dan ook diegene van revelatie Egem.
 
De wedstrijd FC Fémina White Star Woluwe Dames VK Egem kan meer inzicht geven over de waarde van de bezoekende ploeg. Egem, vorig seizoen vice-kampioen in tweede nationale en nu terug pronkend op de tweede plaats, maar dan in de hoogste afdeling, verloor tot nu tot enkel van Wezemaal. De andere vier wedstrijden waren malsere broodjes, daarom niet noodzakelijk gemakkelijker verteerbaar, want Egem won drie wedstrijden met het kleinste verschil.
 
Het team van Woluwe bevat geen topmodellen, maar bestaat uit voldoende speelsters van goed niveau die, inzake talent, elkaar waard zijn. Woluwe vormt de buffer tussen de kop- en staartploegen. Willeke Willems, keepster bij Woluwe, blijft een moeilijk te passeren hindernis. Dit weekend staat ze echter tegenover Marjorie De Rammelaere, aanvalster van Egem en momenteel topschutster. Willems zal een paar mouwen mogen opstroppen om haar het scoren te belemmeren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties