Cottbus wint van Schalke, Hannover top-5

Schalke 04 heeft er weinig van gebakken tijdens de afgelopen wedstrijd. Het ging op het veld van Energie Cottbus met 1-0 de boot in. Hannover doet het dan weer heel goed. Het won tegen Dortmund.

Cottbus - Schalke  1-0

Cottbus had tot dusver nog niet gewonnen in de competitie, maar vrijdag kwam daar dus verandering in. Schalke ontgoochelde enorm en trainer Slomka was na de wedstrijd niet mals voor zijn troepen. Het enige doelpunt van de partij werd net na rust gemaakt. Bassila was de gevierde man.

Hannover - Dortmund  2-1

Hannover is na de overwinning tegen Dortmund al zes wedstrijden ongeslagen. Alle goals vielen in de tweede helft. Huszti maakte de 1-0 en een kwartier voor tijd verdubbelde Schulz de score. Kringe kon weliswaar nog tegenscoren, maar baten mocht het niet meer.