Kallon drie jaar geschorst door Saoedies

Kristof Blomme
| 0 reacties
Kallon drie jaar geschorst door Saoedies
Foto: © SC

Mohammed Kallon mag de komende drie jaar niet meer in Saoedie-Arabië voetballen. De aanvaller wordt ervan beticht, met het tekengeld van de ene club op zak, onderhandeld te hebben met een andere club voor nog meer.

Mohammed Kallon wou in het Midden-Oosten nog wat geld scheppen. De 29-jarige ex-aanvaller van Inter en Monaco onderhandelde met Al-Hilal en kwam er tot een akkoord over een contract voor achttien maanden, met 150.000 euro tekengeld. Nadien trok hij naar Jeddah, naar eigen zeggen om zijn moeder en broer te bezoeken. Volgens Al-Hilal ging hij er echter onderhandelen met concurrent Al-Ittihad in de hoop daar meer tekengeld te ontvangen.
 
De Saoedische bond besloot om de speler voor drie jaar te schorsen. Mogelijk gaat Kallon nu in op een aanbieding uit Qatar. "Ik heb nooit gepoogd aan de slag te gaan bij Al-Ittihad. Het ergste is dat ze mij niet eens benaderd hebben voor mijn kant van het verhaal. Als de bond mij niet vlug vrijspeekt trek ik naar de Fifa om mijn reputatie te zuiveren. Maar zelfs al wordt mijn schorsing opgeheven, ik ben niet van plan om er nog te voetballen na alles wat er is gebeurd", aldus de speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties