Koeman: 'Reker spreekt de waarheid niet'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman: 'Reker spreekt de waarheid niet'
Foto: © SC

Er is blijkbaar nog altijd een spelletje aan de gang tussen Ronald Koeman en PSV-topman Jan Reker. Volgens de Valencia-trainer spreekt Reker de waarheid niet als het om doelman Heurelho Gomes gaat.

Ronald Koeman, nu al ruim een maand coach van de Spaanse topploeg FC Valencia, heeft vol verbazing de verklaringen van Jan Reker, algemeen directeur van PSV Eindhoven, gelezen. Reker beweert dat Koeman bezig is om PSV-spelers warm te maken om de stap naar de Primera Division te zetten. Uiteraard zouden die dan voor Valencia moeten spelen.

Reker doelde vooral op de Braziliaanse doelman Heurelho Gomes. "Wat Reker zegt, is absoluut niet waar. Ik zit niet achter spelers aan en heb met niemand gesproken. Ook Valencia heeft niemand gesproken", liet de ex-speler van FC Barcelona weten aan de NOS.

"We moeten eerst nog intern beslissen of we überhaupt een doelman gaan kopen. Als dat zo is, willen we één van de beste doelmannen ter wereld en daar hoort Gomes inderdaad bij. Maar er zijn ook nog andere doelmannen", besloot Koeman. Momenteel staat Gomes op het punt een nieuw contract te tekenen tot 2013 bij de Nederlandse landskampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties